ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Korsan yayın endişesi

Korsan yayın endişesi
YAYINLAMA: 15 Nisan 2020 / 22.58
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 00.14
Şehitkamil Belediyesi’nin RTL-PLUS yayınlarına girmesi nedeniyle Yasadışı örgütlerin de aynı yolu deneyerek propaganda çalışması yapabileceği korkusu başladı.
Şehitkamil Belediyesi’nin RTL-PLUS yayını arasına girerek, video kasetten yayın yapmasının, bazı yasa dışı örgütlere de aynı yolu denelerek propagandaya yönelme düşüncesi vereceğinden kötü bir örnek oluşturduğu vurgulandı. Başlangıçta, Gaziantepspor’un TRT’de yayınlanmayan maçlarının Gaziantepli sporseverlere izletilmesi gibi son derece iyi niyetle başlatılan bir girişimin, kötü bir örnek teşkil ettiğini belirten yetkililer, bu konuda yasa dışı bir takım örgütlerin de aynı yolu denemesinden endişe ettiklerini vurguladılar.
Bir yayının tamamen korsan bir yayın olduğu görüşünde birleşen yetkililer, “Türkiye stratejik konumu bakımından önemli bir yere sahip. Bunun yanında Doğu’da önemli sorunlarımız var. yarın öbür gün. Yasadışı bir örgütte aynı yolu deneyerek, propaganda çalışmasına girişir diye büyük bir endişe duyuyoruz. Star 1 konusunda bile halen korsan yayın tartışması sürerken, belediyenin bu konuda kötü bir örnek teşkil etmesi son derece sakıncalı. Bu nedenle yetkilileri, bu konuda biraz daha duyarlı olmaya davet ediyoruz” dediler.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *